Klæbu Bakeri

Leverandør av glutenfrie kvalitetsprodukter siden 2012

Ingrid og Frode Gerhardsen etablerte Klæbu Håndbakeri på 20 kvm i sokkeletasjen hjemme i 2012. Det ble fort trangt om plassen så vi flyttet vi bakeriet til et større lokale i Klæbu sentrum våren 2014. Etter eventyrlig vekst de neste årene måtte vi igjen se oss om etter større lokaler. Høsten 2016 flyttet vi inn i de lokalene hvor vi er i dag, og har nå et moderne bakeri på 1100 kvm.

I 2024 endret vi navnet fra Klæbu Håndbakeri til det litt kortere Klæbu Bakeri. Vi mener dette navnet er mer passende for det bakeriet vi er dag, selv om mye av produksjonen fortsatt blir gjort for hånd. Bakst med god smak og høy kvalitet er fortsatt det viktigste for oss, og det er ingen grunn til at glutenfritt ikke skal kunne smake magisk godt!

Det mest sertifiserte bakeriet i Norge

Bakeriet ble startet fordi vi selv savnet gode glutenfrie alternativer i butikkene (se vår historie). Vi hadde selvsagt lang erfaring med baking og håndtering av glutenfritt privat, men yrkesmessig har vi jobbet i databransjen i mange år. Det har nok preget vårt syn på hvordan ting skal gjøres. Klæbu Bakeri har utarbeidet gode styringssystemer med rutiner, prosedyrer og dokumentasjon som er sertifisert av DNV (Det Norske Veritas).

Vi er sertifisert innen følgende standarder:

Matsikkerhet
Kvalitet, Miljø &
Arbeidsmiljø

I tillegg jobber vi etter standarden for informasjonssikkerhet, ISO 27000.

Klæbu Bakeri var også nr 5 i Norge til å ta i bruk den internasjonale Cross Grain lisenseringen for glutenfrie produkter. Vi ble kåret til «Årets glutenfrie bedrift» av Norsk Cøliakiforening i 2018 og 2023.

Dagligvarehandelen

En del av våre produkter er tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele Norge. Utvalget vil variere fra butikk til butikk. Dette skyldes at noen butikkjeder har våre produkter i pliktig sortiment, som betyr at disse butikkene alltid skal ha pliktige varer i butikken. Andre har produktene i frivillig sortiment, og her er det opp til hver butikk hva de ønsker å ta inn.

Coop har et utvalg av våre produkter i pliktig sortiment hos alle Coop Extra, Coop OBS og Coop Mega. Produktene er i frivillig sortiment hos resten av Coop sine butikker.

Norgesgruppen sine butikker (unntatt Kiwi) har våre produkter i frivillig sortiment. Dette gjelder Meny, Spar, Eurospar og Joker.

Rema og Bunnpris har våre produkter i frivillig sortiment.

Storhusholdning (HORECA)

Dette er et satsingsområde for Klæbu Bakeri i årene som kommer. Vi leverer våre produkter til hoteller, restauranter, kantiner og andre bakerier over hele Norge gjennom våre grossister og samarbeidspartnere.

Ta kontakt for mer info

Kontakt oss

Forbrukerkontakt:

kundeservice[at]glutenfritt.no

Telefon: 454 97 777

Firmainformasjon:

Klæbu Bakeri AS

Skarpsnovegen 7, 7540 Klæbu

Telefon: 454 93 333

Bakeriutsalg og kafé

Åpningstider:

Tirsdag: 11.00-13.00

Torsdag: 11.00-17.00

© 2024 Klæbu Bakeri AS. Alle rettigheter reservert. Utviklet av VinnVinn Reklame | Personvernerklæring