Historie

Drømmen gikk i oppfyllelse

Vi hadde lenge en drøm om å starte et helt glutenfritt bakeri og i 2012 etablerte vi Klæbu Håndbakeri AS som et familiedrevet bakeri.

Vår første befatning med cøliaki fikk vi da en av våre gutter fikk diagnosen i -99. Han var da 1,5 år gammel og hadde vært svært syk et halvt års tid. Lettelsen var stor da vi skjønte at alt som skulle til for å få en frisk gutt, var å holde han unna mat med gluten. Vi gikk i gang med baking og annen matlaging og må vel innrømme at det var ikke alt som ble spiselig den første tiden. Mye prøving og feiling, men bakekurs i regi av NCF ga oss en dytt i riktig retning. Baking ble etter hvert ikke noe problem. Ingrid ble selv bakeleder og har holdt bakekurs for NCF i Trøndelag i flere år.

På en ferietur til Gøteborg i -05 opplevde vi for første gang å komme inn i et helt glutenfritt bakeri. Det både luktet og så godt ut. Øynene var store da det gikk opp junior han at her var det bare å velge blant alle godsakene bak glassdisken! Det var et like stort øyeblikk for oss foreldre som det var for vår sønn, og det var nok her drømmen om et glutenfritt bakeri oppsto. De fleste av oss tar det for gitt at man bare kan stikke innom et sted å kjøpe seg ferskt bakverk. Slik er det ikke for cøliakere.

Kontakt oss

Forbrukerkontakt:

kundeservice[at]glutenfritt.no

Telefon: 454 97 777

Firmainformasjon:

Klæbu Bakeri AS

Skarpsnovegen 7, 7540 Klæbu

Telefon: 454 93 333

Bakeriutsalg og kafé

Åpningstider:

Tirsdag: 11.00-13.00

Torsdag: 11.00-17.00

© 2024 Klæbu Bakeri AS. Alle rettigheter reservert. Utviklet av VinnVinn Reklame | Personvernerklæring