Mudcake glutenfri kladdekake

Et «kupp»: Glutenfri kladdekake

«Ferdigkake» eller «kjøpekake» fra matbutikken har lenge vært en produktkategori hvor man har måtte sett langt etter glutenfrie alternativer. Men en glutenfri kladdekake er en lystig nyhet her!

Glutenfri kjøpekake er innafor!

OK, «kjøpekake» gir kanskje negative assosiasjoner for noen, men det er jaggu kjekt å kunne servere en impulsiv kakebit i blant uten å ha planagt og bakt i forkant.

Glutenfri kjøpekake: Det er en ny glutenfri favoritt i butikken!

Og til nå har løsningen gjerne blitt den glutenfrie klassikeren Almondy Daimkake fra frysedisken. Men med smørkrem, daimbiter og stivt sjokoladelokk, er denne både i overkant mektig og søt, og vel klissete å dra frem f.eks på dugnaden eller skoleavslutningen.

En god, enklere og mer praktisk løsning får du nå i en kjøledisk nær deg: glutenfri kladdekake eller «mudcake».

Svensk fika-klassiker

Kladdekake har lange og stolte tradisjoner i Sverige, og den svenske glutenfri-giganten Fria har sin egen versjon – Fria Kladdkaka – som selges i de fleste større matbutikker. Denne er vel og bra, men er (som det meste annet glutenfritt) stivt priset. Cirka en hundrelapp må du ut med for 400 gram glutenfrie godsaker her.

Glutenfri perle

Kladdekake fra frysedisken: Her får du fantastisk smak til «glutenpris»!

Da er det greit å vite at det finnes en glutenfri overrakelse i frysedisken til Coop. Et produkt som ikke markedsføres og prises som glutenfritt, men som er det! Coops Mudcake veier også 400 gram, ser ut og smaker likt som Frias Kladdkaka – og koster 34 (!) kroner! Det er myyye glutenfri kos for pengene!

Coop Mudcake finner du i den vanlige frysedisken (ikke glutenfri-avdelingen) i de fleste Coop-butikker, og den faller garantert i smak hos hele familien! Saftigere kake skal du faktisk lete lenge etter – med eller uten gluten.

Saftig: Stort saftigere kake enn Coops glutenfrie mudcake/kladdekake finner du ikke.

Kos med god samvittighet

Kake er selvsagt ikke helsekost, men denne er heller ikke noe versting. Den er hovedsaklig basert på egg, og ikke den verste på hverken sukker eller mettet fett. Det er greit å ha i bakhodet. Husk også at man uansett ikke skal ha dårlig samvittighet for å kose deg – av og til!

Konklusjon Coop Glutenfri Mudcake

Kjøpes hos: Coop Extra, Coop Prix, Coop OBS!

Pris: 34,- for 400 gram

Gjenkjøp? JA! Ofte!

Etter litt tining på kjøkkenbenken er Coop Mudcake en av våre nye, glutenfrie kake-favoritter! Hele familien digger den, den er ikke for søt, og den passer perfekt på siden av is eller krem. Også et fin-fint (og billig!) glutenfritt alternativ på dugnader, skoleavslutninger, i bursdager m.m. Heller ikke en versting ernæringsmessig, til å være kake …