Glutenfri Oreo. Bilde: Oreo/Mondelēz

Glutenfri Oreo

Endelig er den her; glutenfri Oreo! Det er nesten så man må klype seg litt i armen, men endelig har verdens kanskje mest populære kjeks blitt glutenfri. Hvem gleder seg til å smake glutenfri Oreo?

Det er litt den samme følelsen som da Stabburet lanserte sin legendariske Pizza Grandiosa i glutenfri versjon i mai 2014. Man kan liksom ikke tro det før man setter tennene i den.

Men det er like sikkert som at glutenfri «grandis» har blitt naturlig sikringskost i glutenfrie frysere – glutenfri Oreo er på vei!

Glutenfri Oreo allerede elsket

Da Oreo slapp helt overraskende slapp bomben om lansering av en glutenfri Oreo på sin Instagram-konto i like før jul 2020, lot ikke reaksjonene vente på seg.

I skrivende stund har innlegget ca 73 000 «likes», og nesten 7000 kommentarer. Til sammenligning har de fleste andre innlegg på Oreo sin konto noen hundre kommentarer.

I butikken i USA

Glutenfri Oreo er allerede nå å få kjøpt i utvalgte butikker i USA, men det meldes om tomme hyller og svært stor interesse fra «over dammen».

Og i følge de som har sikret seg godbitene allerede, er glutenfri Oreo verdt å vente på. De av Walmarts kunder som har smakt kjeksen, og som har anmeldt den, har i snitt gitt 4,6 av 5 stjerner.

Flere som tidligere har smakt Oreo med gluten, mener glutenfri Oreo smaker likt som «the real deal».

Noen brukere mener også at glutenfrie Oreo har enda sprøere kjeks enn originalen, og derfor er enda bedre!

Du kan smake den i Norge!

Det er uvisst når (og om) glutenfri Oreo når butikkhyllene i Norge. Etter suksessmottakelsen den har fått i USA, vil det være overraskende om den ikke også dukker opp i butikkhyllene her til lands, men det kan fortsatt ta tid.

Men om du ikke kan vente, har du sjansen til å kjøpe glutenfri Oreo på nett allerede nå! Nyvinningen kan nemlig bestilles på flere nettsteder med levering til Norge. Blant annet selger Oreo Store nyheten til Norge via Amazon.

Pris: 12 pakker a 377 gram for $124.95 + $61 i frakt. Altså får du 4,5 kilo (!) glutenfri Oreo til knappe 1600 kr + moms.

Mye penger, men jaggu mye kjeks også! Det er vanskelig å ikke la seg friste … Om du ikke klarer å la være, så er det bare å bestille (sponset link): Glutenfri Oreo, 12 pakker a 13.29 oz.