Glutenfri corn flakes med sjokolade

Glutenfri Corn Flakes med sjokolade

Endelig kan man handle usunn glutenfri frokostblanding «overalt» til en billig penge! For mens man tidligere ironisk nok måtte på apotek, helsekost eller spesialbutikker for å finne glutenfri frokostblanding med sjokolade- og sukkertrekk, får du nå glutenfri corn flakes med sjokolade i en glutenfri-hylle nær deg!

Endelig corn flakes med sjokolade

Go Free Chocolate Corn Flakes
Endelig! Glutenfri Corn Flakes med sjokoladesmak.

Nestlé sine glutenfrie «vanlige» Go Free Corn Flakes har vært i butikken en stund, og etablert seg som den kanskje mest populære glutenfrie cornflakes-pakken i Norge. Mange har også fått med seg at produktet finnes i en sjokolade-utgave etter å ha sett dem i utlandet eller spesialbutikker, og vi har fått flere henvendelser om dette produktet ikke er å finne i norske butikker snart.

Og i høst var den endelig ute i «alle» butikkhyllene. Nå finner du i alle fall Nestlé Chocolate Corn Flakes i alle Coop sine glutenfri-hyller, og vi tipper den også blir å finne hos flere kjeder snart.

Jøss, såpass billig?

Tradisjonelt har det vært dyrt å spise usunt som glutenfri, spesielt har «barnslige» frokostblandinger med sjokolade vært svært dyre. Det ble det en endring på etter at Go Frees Corn Flakes med sjokolade ble å finne overalt.

Cirka 35 kroner koster en stor pakke på 375 gram. Nesten farlig billig for noe så digg.

Usunn glutenfri nytelse

Sjokolade corn flakes glutenfri
Fristende: Det ser ikke feil ut med glutenfri corn flakes med sjokolade!?

For digg, det er glutenfri corn flakes med sjokolade! Veldig søt også, spesielt om du prøver den uten melk. Men med (usukret) melk over, smaker den fortreffelig for både små og store ganer.

Noe helsekost er dette slett ikke, og «glutenfri frokostblanding» er egentlig et misvisende begrep. For på frokostbordet hører denne strengt tatt ikke hjemme, i alle fall ikke til hverdags. Det er mer en «dessert-blanding» med sine 27,4 % sukkerarter innabords.

Tips: styr unna «sunn» melk

Når du først skal nyte corn flakes med sjokolade, så gjør det skikkelig! Dropp skummetmelk, og gå for god, gammeldags H-melk. Det er digg det! Og du trenger heller ikke ha dårlig samvittighet, for du skal vel bare spise det en sjelden gang innimellom!? 🙂

Men sånn helt seriøst: dette er en god og fornuftig dessert, sammenliget med andre alternativer. Lettvint er det også.

Konklusjon glutenfri Go Free Chocolate Corn Flakes

Produsent: Nestlé

Kjøpes hos: Coop Extra, Coop Prix, Coop OBS, sannsynlig også flere kjeder etter hvert.

Pris: Ca 35,- for 375 gram

Gjenkjøp? Vi kommer til å kjøpe denne igjen!

Endelig en usunn glutenfri «frokostbalnding» til fornuftig pris! Digg er corn flakes med sjokolade også, spesielt med god melk på. Men vi vil heller kalle det en «dessertblanding». Til det er den til gjengjeld helt innafor, både smaksmessig og ernæringsmessig. Kos deg!