Oversikt over gluten i Snickers

Er Snickers glutenfri?

Er egentlig den digge kaloribomba Snickers glutenfri? Det er et spørsmål vi stadig hører. Så hvorfor ikke bare finne svaret? Vi har sjekket om du kan grabbe med deg en Snickers med «god samvittighet» når småsulten melder seg …

Men: Snickers er ikke lenger bare Snickers. Nå finnes nemlig sjokoladen i ulike versjoner, og her må du ha tunga rett i munnen når det gjelder den riktige når du spiser glutenfritt. Her er en oversikt over de Snickers-typene du oftest finner i norske butikkhyller:

Snickers Original:

Som navnet tilsier, den «gode, gamle» Snickersen. Snickers Original er glutenfri (ingen glutenholdige ingredienser nevnt i innholdsdeklarasjonen).

Snickers Ice Cream:

Den uimotståelige isen tuftet på den klassiske sjokoladen. Snickers Ice Cream er glutenfri (ingen glutenholdige ingredienser nevnt i innholdsdeklarasjonen).

Snickers Almond:

Mer gira på mandel enn peanøtt? Så bra for deg at Snickers Almond er glutenfri, da! (Ingen glutenholdige ingredienser nevnt i innholdsdeklarasjonen).

Snickers Crisp:

Puffet ris i Snickers? Mange har omfavnet denne nyheten, men dessverre kan Snickers Crisp inneholde spor av gluten i følge innholdsdeklarasjonen 🙁

Snickers Protein:

En knall idé; å fylle på med energi på en digg måte når man ikke har annet tilgjengelig, med sånn helt grei samvittighet … Men dessverre: Snickers Protein kan inneholde spor av gluten (i følge innholdsdeklarasjonen).

Altså er noen av Snickersvarianene potensielle glutenfeller for deg som ikke tåler spor av gluten.

Viktig: Navn på produktene og deres innhold kan endre seg. Det er derfor viktig å ALLTID lese innholdsdeklarasjonen selv før du setter tenna i en matvare!

Snickers-fan? Mars lanserer stadig nye snickers-konsepter. Hold deg oppdatert på siste Snickers-nytt på Snickers.com.

Kos deg med de Snickers-sjokoladene du kan spise!